چطور می‌توانیم اسپانسر والدین‌مان بشویم تا به کانادا مهاجرت کنند؟ – پرسش و پاسخ پریا اسکویی

965
اسپانسرشیپ والدین برای مهاجرت به کانادا
اسپانسرشیپ والدین برای مهاجرت به کانادا

پرسش و پاسخ: پریا اسکویی – مشاور امور مهاجرت – کانادا

سیاوش از ریچموندهیل: من و همسرم می‌خواهیم اسپانسر پدر و مادر او بشویم، برای اینکه به کانادا مهاجرت کنند. چند روز پیش در خبرنامه‌ی آتش خواندیم شرایط اسپانسری والدین تغییراتی کرده است. می‌خواستم بدانم این تغییرات دقیقا چیست و آیا ما که اقامت دائم داریم می‌توانیم برای آنها درخواست اقامت دائم بکنیم؟ لازم است آنها چه شرایطی داشته باشند تا پذیرفته شوند؟

این مطلب را در شماره ۶۹ هفته‌نامه چاپی آتش دنبال کنید

atash-68-for-web-page-7

برنامه اسپانسرشیپ پدربزرگ و مادربزرگ و والدین در کانادا هر سال برگزار می‌شود و طبق آن، شهروندان کانادا و کسانی که اقامت دائم دارند، در صورت داشتن شرایط لازم می‌توانند برای اسپانسر کردن والدین یا پدر و مادر والدین خود اقدام کنند و برای آنها درخواست اقامت دائم بدهند.

اما تغییر جدیدی که در این رویه به وجود آمده، آنلاین شدن پروسه ثبت‌نام است. نکته دیگر درباره شرایط نوبت‌دهی است. تا پیش از این، هر کسی زودتر برای ثبت پرونده اقدام می‌کرد، پرونده‌اش بررسی می‌شد اما از امسال، قرعه‌کشی انجام می‌شود؛ چیزی شبیه به لاتاری گرین کارت آمریکا. در واقع امسال اداره مهاجرت یک ثبت‌نام اولیه و ساده آنلاین برگزار می‌کند و همه کسانی که مایل به اسپانسر کردن والدین یا پدر/مادر بزرگ خود هستند می‌توانند از سوم ژانویه تا دوم فوریه برای ثبت نام آنلاین اقدام کنند و بعد از میان پرونده‌های ثبت شده ۱۰ هزار نفر به قید قرعه انتخاب و برای ادامه پرونده و ارائه مدارک دعوت خواهند شد.

بعد از اینکه شما به سایت اداره مهاجرت مراجعه کرده و ثبت‌نام کردید، سایت به شما یک شماره پرونده می‌دهد. آنها سپس ثبت‌نام‌های ناقص و تکراری را بیرون می‌آورند و افرادی را که به صورت تکراری ثبت‌نام کرده باشند، به طور کلی حذف می‌کنند.

البته اداره مهاجرت هنوز اعلام نکرده که آیا در این مرحله، غیر از اطلاعات اولیه، سوالاتی درباره درآمد یا موارد دیگر نیز پرسیده می‌شود یا نه. ضمن اینکه این هم که اگر در قرعه‌کشی انتخاب شوید و در مراحل بعد نتوانید پرونده را کامل کنید، چه تبعاتی دارد، اعلام نشده است.

همه کسانی که شهروند کانادا هستند یا اقامت دائم دارند می‌توانند این درخواست را ارسال کنند. اگر فردی قبلا اسپانسر کسی شده اما نتوانسته از پس آن بر آید نمی‌تواند برای این اسپانسری اقدام کند. ضمن اینکه فرد نباید به دولت بدهکار باشد و نباید سابقه جنایی داشته باشد.

یکی از موارد مهم، مربوط به درآمد خانوادگی شخص اسپانسر است. محاسبه درآمد مورد نیاز برای اسپانسرشیپ بستگی به کل تعداد افراد در خانواده و درآمد خانوار دارد.  مثلا یک خانواده دو نفره برای اسپانسر کردن یک پدر و مادر باید در مجموع در سال 2014 حداقل $57,125 دلار درآمد خانوادگی سالیانه و قبل از کسر مالیات ارائه دهند. (میزان حداقل درآمد برای سال 2015 بالاتر خواهد بود). حداقل درآمد مورد نیاز را می‌توان در سایت مهاجرت چک کرد. برای این کار می‌توانید Low Income Cut-Offs را جستجو کنید.

در صورتی که پرونده شما در نهایت تایید شود، پدر و مادر شما باید تست مدیکال (مانند تست مدیکالی که همه کسانی که برای مهاجرت اقدام می‌کنند) بدهند و عدم سوءپیشینه ارائه کنند.

ضمن اینکه اگر کسانی که ثبت‌نام می‌کنند امسال انتخاب نشوند، ممکن است شانس بیشتری در سال ۲۰۱۸ داشته باشند اما هنوز در این زمینه به صورت رسمی مطلبی عنوان نشده است.

برای تماس با هفته‌نامه‌ی آتش اینجا را کلیک کنید

تماس تلفنی از کامپیوتر یا موبایل  |  ارسال اس‌ام‌اس از موبایل

بدون نظر